Campuslaan 43

Het Feutenfeest

Elk jaar moet er door de eerstejaars (de feuten) een feest worden georganiseerd. Tijdens dit feest kunnen hun vrienden dan kennis maken met Los Chichis en vica versa. Elk jaar levert dit weer mooie taferelen en foto’s op.

Het Flatfeest

Het flatfeest wordt (meestal) georganiseerd door alledrie de flats van het pleintje, en is dus eigenlijk een pleinfeest. Naar zo’n feestje komen vaak een man of 400. De ruimte tussen de drie flats wordt overdekt en er wordt gezorgd voor aan het thema gerelateerde sfeer. Men kan deze avond voor acht euro een pul kopen, die onbeperkt met bier bijgevuld mag worden uit de tapinstallaties of met wijn. Er speelt een aantal bands en een of meerdere DJ’s. Ook is er een louncheruimte ingericht waar wat te eten is. Eerder gehouden feesten waren de Chichifeesten, het Vijverfeest, Gazafeest, Safarifeest, Partynight in Black & White, Beesten op de Hooizolder, Underwater Open-air, Desert Desires, Forbidden City, Time Flies, Area 51, Knotsgek, Loaded Barrels en Medical Madness, Labiel in Chernobyl, Enter the Pirate Bay en Twente State College.

Foto’s van de Flatfeesten

Twente State College

Het laatst gehouden flatfeest was in september 2015. Meer dan 400 bezoekers zorgden voor een geweldige avond van dit medisch getint feest. De bands Ciska de Rat, COUP en Hickory speelden op top en DJ’s Makkelijk zat, Vorcera en Thraitos namen het draaien van plaatjes voor hun rekening. Het mooie feest was de moeite van het harde werk tijdens opbouw en afbreken meer dan waard.

Site van het Flatfeest

Overige feestjes

Ook zijn er meerdere malen per jaar cocktail party’s, of bierfesten. Naast deze festiviteiten bezoeken de Chichis regelmatig gezamelijk andere feesten, zoals flatfeesten, het UT eindfeest, vele intro-party’s en vele andere. Uiteraard als je zin hebt een feestje te geven (omdat je jarig bent, iets te vieren hebt, of daar gewoon zin in hebt) dan zullen we dat zeker niet afslaan 🙂

Foto’s Feesten van de Chichis