Campuslaan 43

De Chichis vormen een erg hechte groep. Zo wordt er samen gegeten, of een film gekeken. Ook zijn er regelmatig spontaan uitstapjes als even naar de bioscoop of een bowlingbal proberen uit de goot te houden onder het genot van een biertje. Daarnaast is er een aantal jaarlijks terugkerende evenementen zoals het kerstdiner, het feutenfeest, het flatfeest, het flatuitje en de batavierenrace. Verder wordt er zo nu en dan buiten dit alles om een uitje georganiseerd naar bijvoorbeeld Bottrop of Duinrell

Het Kerstdiner

Elk jaar houden we een kerstdiner. Dit is een exclusief diner bestaande uit meerdere gangen, elk verzorgd door enkele bewoners van de flat. Aangezien het een exclusieve aangelegenheid is, behoort ook een ieder tijdens deze avond in gala gekleed te zijn. Oh, en: de jongste feuten moeten zorgen voor de kerstboom! (deze mag niet gekocht zijn en je mag er ook niet doorheen kunnen springen zonder een tak te raken)

Foto’s kerstdiners

Feesten

Het feutenfeest en het flatfeest zijn twee jaarlijks wederkerende feesten. Daarnaast worden er vaak excuses gezocht om een mooi feestje te geven, zoals een mixfeest of bierfest. Ook is er af en toe een cocktailparty en zijn er verjaardags- en afscheidfeestjes. En natuurlijk gaan we regelmatig met elkaar op stap.

Meer informatie over feestjes

Het Flatuitje

Elk jaar moet er door de jongste feut een uitje van een dag of een weekend worden georganiseerd ergens buiten Twente, waarna dit uitje afgesloten wordt met een avond flink stappen – en dan ‘s ochtends weer terug. Zo zijn we al naar Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Assen, Nijmegen en Scheveningen geweest en hebben we een zeilweekend in Sneek gehad.

Foto’s van de Flatuitjes

De Batavierenrace

Elk jaar is er een batavierenrace. Dit is een estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. Wij doen hieraan mee en een ieder zal een afstandje moeten rennen varierend van 3 kilometer voor de dames, tot over de 10 kilometer voor de heren. Ook voor komende editie zijn we weer op zoek naar lopers. Ben je geïnteresseerd mail dan